AT Nature – rentoja luontoretkiä erämaan laidalla Inarissa

AT Nature – rentoja luontoretkiä erämaan laidalla Inarissa

Kirjoittaja Joukko Osto, 01.06.2020

AT Nature on pieni perheyritys, joka tarjoaa luontoaktiviteetteja ja majoitusta Inarissa Muotkatunturin erämaa-alueen ja Lemmenjoen kansallispuiston maisemissa. Myös Pohjois-Norjan luonto ja maisemat ovat aina kiehtoneet meitä ja räätälöimme kysyttäessä luontoretkiä Finnmarkiin.

Työmme ja harrastuksemme ovat liittyneet Lapin luontoon jo yli 15 vuoden ajan ja perustimme AT Naturen voidaksemme tarjota elämyksellistä luontotietoa kaikille pohjoisen luonnosta kiinnostuneille vieraillemme. Retkillämme perehdytään Lapin luontoon ja sen yksityiskohtiin paikallisen biologin opastuksella. Pienissä ryhmissä (2-6 hlö) tai yksityisinä toteutetut retket lisäävät hyvinvointia ja auttavat palautumaan arkikiireistä.

Löydät meidät ja kotimme Inarin kunnan pohjoisosasta Tirron kylän läheisyydestä aivan Muotkatunturin erämaa-alueen rajamailta, ikivanhojen taigametsien ja soiden kätköistä. Suomen suurimman kansallispuiston, Lemmenjoen, metsäerämaat alkavat lähistöltä.

Omistaja-asiakkaat saavat 10% alennuksen alennuskoodilla OP2020 31.12.2020 asti, kun aktiviteetit ja/tai majoitus ostetaan verkkosivultamme: www.atnature.fi

Tutustu LapinTintti-saunamökkiimme videolla.