BEEA Design - Kotimaisia ja klassisen tyylikkäitä vaatteita naisille ja miehille

BEEA Design - Kotimaisia ja klassisen tyylikkäitä vaatteita naisille ja miehille

Kirjoittaja Joukko Osto, 07.09.2020

BEEA on vastuullinen Kokkolasta kotoisin oleva vaateyritys, joka suunnittelee ja valmistaa kotimaassa neulotuista laatuneuloksista vaatteita niin naisille kuin miehille. Tuotteet valmistuvat yksi kerrallaan intohimosta ja rakkaudesta alaan täällä Keski-Pohjanmaan alueella.

Ajattomat, aikaa kestävät mallit ovat lähellä sydäntämme. On ekologista ja asiakkaalle mieluista ostaa tuotteita, joita voit pitää ja käyttää niin arjessa kuin vapaa-ajalla vuodesta toiseen, mutta silti aina trendissä pysyen. Klassisen tyylikkäät vaatteemme ottavat oman arvonsa sillä, että materiaalivalinnoissa sekä tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa ovat alusta saakka yhtenä kulmakivenä kulkeneet laadukkuus sekä materiaalien tuoma miellyttävä tuntu. Mikäs sen parempaa kuin käyttää niin arjessa, vapaa-ajalla kuin juhlavammissakin hetkissä vaatteita, joista saa hyvää fiilistä!

Monikäyttöisyydellä on myös suuri merkitys tuotteiden suunnitteluvaiheessa. BEEAn ensimmäinen mallisto (naiset) sai alkunsa kun suunnittelijamme odotti ensimmäistä lastaan ja odotusajan “vaatehaasteiden” myötä alkoi suunnitella vaatteita jotka toimisivat odotusajan päätyttyäkin. Siksi kaikki tuotteemme koetestataan materiaalien ja mallien osalta usealla koetestaajalla, jotta voimme sanoa teille: tuotteemme sopivat niin hoikalle, muodokkaalle kuin raskaana olevallekin.

Myös miesten vaatteissa ajatellaan monikäyttöisyyttä. Mikä sen mahtavampaa kuin käyttää samaa tuotetta monessa arjen tuomassa tilanteessa. Tiesitkö, että miesten mallisto on saapunut uutena ja raikkaana tuulena verkkokauppaamme tänä syksynä. Jokaisella on oikeus vastuulliseen, laadukkaaseen, kotimaassa tuotettuun vaatteeseen. Siksi panostamme nyt naisten vaatteiden lisäksi myös miesten vaatteiden valmistukseen malli kerrallaan.

Olemme ajan saatossa kuulleet paljon hyvää palautetta asiakkailta ja haluamme jakaa teille yhden monesti toistuvan lauseen: “Ne täytyy tuntea ja kokea päällä, jotta tietää mistä todella on kyse”. Tästä hyvä esimerkki on valikoimamme 100 % merinovillatuotteet (mulesing-vapaa).

Kaipaatko sinä luottovaatteita arkeesi? Etsitkö mahdollisesti kotimaisia laatuvaatteita? Tutustu koko valikoimaamme verkkokaupassamme: www.beea.fi

Haluamme tarjota omistaja-asiakkaille verkkokauppamme alennuskoodin, jota voi hyödyntää koko sen hetkiseen merinovillavalikoimaamme. Käytä ostoskorissa koodia joukko20 niin saat kassalla merinovillatuotteista -10 % (voimassa 30.11.2020 asti).

Antoisaa ja raikasta syystalvea teille jokaiselle!

Terveisin, Heljä Koskela / perustaja ja suunnitelija, BEEA Design Oy