Cinta.fi – Rakkaudesta laadukkaisiin ja kauniisiin vaatteisiin

Cinta.fi – Rakkaudesta laadukkaisiin ja kauniisiin vaatteisiin

Kirjoittaja Joukko Osto, 09.09.2020

Cinta on vuodesta 1995 vaatealalla toimineen Mondelin Oy:n tuotemerkki. Cinta.fi -verkkokauppa on palvellut laatutietoisia asiakkaita vuodesta 2011 lähtien. Cintan naistenvaatemallistosta löydät ajattomia klassikoita, tarkasti valikoituja kestäviä materiaaleja ja kauniita kuoseja kohtuuhintaan.

Suunnitteluamme ohjaavat vaatteiden istuvuus, toiminnallisuus, vaivaton eleganssi ja mukavuus. Mallistot suunnitellaan Espoossa ja tuotetaan vastuullisesti Suomessa, EU:ssa, Intiassa ja Kiinassa. Tunnemme kaikki valmistuskumppanimme henkilökohtaisesti ja tapaamme heitä säännöllisesti, jotta voimme olla varmoja vaatteidemme vastuullisuudesta.

Vuosien kokemuksen ja kanta-asiakaskuntamme ansiosta olemme saaneet todellisen ymmärryksen kehon muotojen tarpeista. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja olemme ylpeitä vaatteidemme kestävyydestä. Keskitymme ajattomiin malleihin ja klassikoihin, jotka kestävät aikaa, kulutusta ja pesua.

Emme suunnittele vaatteita tietylle naiselle, vaan kaikille ihmisille, joita yhdistää rakkaus kauniisiin vaatteisiin. Laadukkaat materiaalit ja huolella hiotut mallit tekevät käytöstä helppoa ja vaivatonta.

OP:n Omistaja-asiakkaat saavat nyt 20 % alennuksen kaikista tuotteista koodilla OPSY20. Tarjous on voimassa 23.9.2020–5.12.2020. Kaikki toimitukset ovat ilmaisia ja sisältävät myös palautuksen Suomessa.

Tutustu verkkokauppaan ja tilaa:
www.cinta.fi