Giellajohka – koe pohjoisin Lappi kalaisan Kielajoen rannalla

Giellajohka – koe pohjoisin Lappi kalaisan Kielajoen rannalla

Kirjoittaja Joukko Osto, 13.05.2020

Tervetuloa Giellajohkaan!

Giellajohka on viihtyisä ja lämminhenkinen keidas Suomen pohjoisimmassa Lapissa. Sijaintimme suurten erämaa-alueiden keskellä antaa sinulle mahdollisuuden nauttia erämaan rauhasta ja kiireettömyydestä, sekä erämaan tarjoamista elämyksistä turvallisesti ja yksilöllisesti.

Olitpa sitten telttailija, karavaanari, mökkilomailija, kalastaja, vaeltaja, metsästäjä, lintubongari tai ihan vain ohikulkumatkalla, Giellajohka tarjoaa lomallesi loistavat onnistumisen edellytykset. Meiltä saat laadukasta mökkimajoitusta, edullista yhteismajoitusta sekä caravan- tai telttapaikan. Ravintolamme tarjoaa maukasta lappilaista ruokaa aamusta iltaan. Elämyksien onnistuminen ei jää tarvikkeista kiinni, sillä lainaamme ja vuokraamme kalastukseen ja retkeilyyn tarvittavia välineitä. Saat meiltä kuumimmat vinkit kala-, metsästys-, marja- ja sienipaikkojen suhteen ja voit myös ostaa kaikki alueen kalastukseen tarvittavat luvat. Henkilökohtainen opastus on meille sydämen asia, ja vieraidemme viihtyvyys ensisijaista. Jos erämaan kohtaaminen omin avuin mietityttää, tarjoamme tarvittaessa myös ohjattuja retkiä kalastukseen, vaellukseen, sienestämiseen ja marjastamiseen. Pienenä perheyrityksenä olemme ketterinä ja joustavina toteuttamassa lomasi onnistumista.

Omistaja-asiakkaat voivat varata majoituksen nyt 10% alennuksella koodilla op2020. Koodi on voimassa kaikkiin vuoden 2020 aikana tehtyihin varauksiin.

Varaa majoitus osoitteesta:
www.giellajohka.fi