Green Bouquet - kotimaiset ja ekologiset tuotteet

Green Bouquet - kotimaiset ja ekologiset tuotteet

Kirjoittaja Joukko Osto, 11.09.2020

Pieni perheyrityksemme Green Bouquet Oy Kotkassa on perustettu jo vuonna 1943.

Verkkokauppamme www.saunalahja.fi on noin kymmenen vuoden ajan tarjonnut erikoisen ihania saunatarvikkeita; mm. makkaraveneitä, saunaveneitä, saunavihtoja ja saunahattuja koko saunovalle kansalle.

EUCA yleispesuainetta olemme valmistaneet jo vuosikymmeniä vanhan australialaisen reseptin pohjalta. Vaihdoimme Eucan tensidit biohajoaviin, joten Euca on myös turvallinen koko kodin ekologinen yleispesuaine.

Valmistamme käsityönä, huolella ja rakkaudella kaikki Euca-sarjan tuotteet tehtaallamme Kotkassa. Tunnemme tuotteemme, sen valmistuksen ja käytettävät raaka-aineet. Tiedämme mitä se sisältää.

Käytämme kotimaista Altian etanolia ja kasvipohjaista glyseriiniä, raikkaan tuoksun tuo aito eteerinen eucalyptusöljy.

Eucalla on vuosien mittaan laajentunut käyttäjäkunta, joka ei muita yleispesuaineita käytä. Saamme jatkuvasti hyvää palautetta Eucasta. Uusi käyttäjäkunta on hajustelyliherkät, joilta saamme palautetta – tämä on tuote, jota minäkin voin käyttää. Eucan tuoksu tulee eteerisestä eucalyptusöljystä, joka on muiden eteeristen öljyjen tavoin haihtuva öljy, tuoksu ei jää, ei ärsytä ja kuivana Eucalla pesty pyykki on vain raikasta eikä tuoksu pesuaineille.

Ekologinen Euca yleispesuaine sopii lähes kaikkeen; siivouksesta pyykinpesuun, tiskistä saunan pesuun.
Eucassa tehoaineena on eteerinen eucalyptus, joka raikastaa ja desinfioi luontaisesti. Bonuksena huikean raikas tuoksu!

Virusten torjuntaan suunnittelimme ja valmistamme tuoksuvan raikkaat Euca käsidesit ja pintojen desinfiointiaineet. Euca käsidesi on kevyt mikrosuihke, kuivuu nopeasti, hoitaa ihoa ja tuoksuu raikkaalle. Tehoaineena kotimainen 80% etanoli, tuoksun tuo eteerinen eucalyptusöljy.

Tutustu tuotteisiimme, käytä hyödyksesi tarjouksemme -15% kaikista tuotteista verkkokaupassamme www.saunalahja.fi

Lisää tarjouskoodi ”SAUNALAHJA” ostoskorissa. Tarjousta voit hyödyntää myös jouluostoksiin, sillä se on voimassa vuoden loppuun 31.12.2020 saakka.

Green Bouquet Oy
Hiidenkirnuntie 5
48770 Kotka
www.greenbee.fi
www.saunalahja.fi