Hawkhill  – vastuullista lomailua ja virtuaalisia villiyrttikursseja

Hawkhill – vastuullista lomailua ja virtuaalisia villiyrttikursseja

Kirjoittaja Joukko Osto, 25.05.2020

Vastuullista lomailua ylellisissä Hawkhillin hirsihuviloissa

Hawkhill on perheyritys jo kolmannessa polvessa. Hirsihuvilamme sijaitsevat 45 minuutin matkan päässä Helsingistä Nuuksion Kansallispuiston ympäröimänä. Tavoitteenamme on tarjota vieraillemme Suomen upein paikka kokea mökkeily ja luonto, helposti ja vaivattomasti. Olemme vastuullisen matkailun edelläkävijöitä ja koko liiketoimintamme on tänä vuonna CO₂-neutraalia. Hawkhill Resort sopii täydellisesti niin pariskunnille kuin perheillekin, jotka kaipaavat rauhaa ja rentoutumista luonnon keskellä. Kaikissa mökeissä on oma sauna, piha, ranta ja soutuvene.

Tarjoamme majoituksen varanneille omistaja-asiakkaille tervetuliaiskuohut ja lähitilojen herkkukorin veloituksetta huvilalle toimitettuna! Paketin arvo on 69 €. Lunastat tarjouksen syöttämällä Viesti-kenttään koodin OP-joukko varauksen yhteydessä. Tarjous on voimassa 30.9.2020 asti.

Varaa majoitus suoraan Hawkhillin sivuilta:
www.hawkhill.fi

Tutustu Hawkhilliin videolla.

Villiyrttien lyhyt oppimäärä -virtuaalikurssi

Lähde mukaan tutustumaan villiyrttien ihmeelliseen maailmaan. Oppaanasi toimii kokenut luonto- ja villiyrttiopas Annu Huotari. Annu on järjestänyt villiyrttikursseja ja -koulutuksia lähes 10 vuoden ajan. Nyt hän vie sinut villiyrttikurssille, joka sisältää 10 videota, villiyrttireseptejä ja villiyrttikirjasen.

OP-joukko -koodilla lunastat verkkokaupasta villiyrttikurssin tarjoushintaan 29 € (normaalisti 45 €). Tarjous on voimassa 30.9.2020 asti.

Tutustu ja osta villiyrttikurssi verkkokaupasta:
www.hawkhill.fi/ohjelmaa/villiyrttikurssit