Hawkhill  – vastuullista lomailua ja virtuaalisia villiyrttikursseja

Hawkhill – vastuullista lomailua ja virtuaalisia villiyrttikursseja

Kirjoittaja Joukko Osto, 08.09.2020

Vastuullista lomailua ylellisissä Hawkhillin hirsihuviloissa

Hawkhill on perheyritys jo kolmannessa polvessa. Hirsihuvilamme sijaitsevat 45 minuutin matkan päässä Helsingistä Nuuksion Kansallispuiston ympäröimänä. Tavoitteenamme on tarjota vieraillemme Suomen upein paikka kokea mökkeily ja luonto –  helposti ja vaivattomasti. Olemme vastuullisen matkailun edelläkävijöitä ja koko liiketoimintamme on tänä vuonna CO₂-neutraalia. Hawkhill Resort sopii täydellisesti niin pariskunnille kuin perheillekin, jotka kaipaavat rauhaa ja rentoutumista luonnon keskellä. Kaikissa mökeissä on oma sauna, piha, ranta ja soutuvene.

Tarjoamme majoituksen varanneille omistaja-asiakkaille tervetuliaiskuohut ja makeat suupalat veloituksetta huvilalle toimitettuna! Lunastat tarjouksen syöttämällä Viesti-kenttään koodin: OP-joukko-syksy20 varauksen yhteydessä. Tarjous on voimassa 31.12.2020 asti.

Varaa majoitus suoraan Hawkhillin sivuilta:
www.hawkhill.fi

Tutustu Hawkhilliin videolla.

Villiyrttien lyhyt oppimäärä -virtuaalikurssi – kiva lahjaidea luontoihmiselle!

Tässä mukava lahjaidea luonnosta kiinnostuneelle ja ehkäpä alku uudelle harrastukselle.

Tervetuloa tutustumaan villiyrttien ihmeelliseen maailmaan. Oppaanasi toimii kokenut luonto- ja villiyrttiopas Annu Huotari. Annu on järjestänyt villiyrttikursseja ja -koulutuksia lähes 10 vuoden ajan. Nyt hän vie sinut villiyrttikurssille, joka sisältää 10 videota, villiyrttireseptejä ja villiyrttikirjasen.

OP-joukko -koodilla lunastat verkkokaupasta villiyrttikurssin tarjoushintaan 29 € (normaalisti 45 €). Tarjous on voimassa 31.12.2020 asti.

Tutustu ja osta villiyrttikurssi verkkokaupasta:
www.hawkhill.fi/ohjelmaa/villiyrttikurssit