Hotelli Nuuksio – pääkaupunkiseudun upeinta luontoa

Hotelli Nuuksio – pääkaupunkiseudun upeinta luontoa

Kirjoittaja Joukko Osto, 28.05.2020

Tänne Nuuksion kansallispuiston kauneuteen, puhtaan Siikajärven rannalle, vain reilun puolen tunnin päähän Helsinki-Vantaan lentokentältä tai Helsingin keskustasta, on helppo saapua mistä ja milloin vain! Olemme lähellä, mutta kun meille saapuu, niin pääsee kauas kaupungin pölyistä ja valoista.

Erilaiset seminaarit, kokoukset ja virkistyspäivät, kuten myös perhelomailu on vaivatonta järjestää Hotelli Nuuksiossa. Lisäksi muunneltavat ja virikkeelliset sisä- sekä ulkotilat tarjoavat toimivat puitteet suuremmillekin tapahtumille.

Olemme saaneet runsaasti kehuja oman keittiömme, ravintola Nuuksion Tuvan, tarjoiluista. Panostamme sesongin mukaisiin raaka-aineisiin, lisäksi käytämme mahdollisuuksien mukaan luomu- sekä lähiruokaa.

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä joustaviin aikatauluihimme sekä mahdollisuuteen tehdä vielä viime tingassakin muutoksia sekä täydennyksiä tilauksiin. Sijaintimme täällä luonnon helmassa mahdollistaa yhdessä olemisen ja tekemisen tehokkaasti, ilman ulkopuolisia keskeytyksiä tai häiriötekijöitä  näin voitte hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla käytettävissänne olevan ajan.

Pihapiiristämme lähtevät Metsähallituksen ylläpitämät reitit, joiden avulla Nuuksion valloitus onnistuu turvallisesti, lisäksi vieraidemme käytettävissä on erilaisia pihapelejä yhdessä tekemiseen ja kokemiseen. Kesäkaudella käytettävissä ovat myös soutuveneet ja tenniskentät. Monipuoliset palvelut takaavat tapahtuman onnistumisen juuri toiveidenne mukaan!

Omistaja-asiakkaat saavat 10 euron alennuksen hotellihuonevuorokaudesta tai pakettihinnan kokouspalveluista koodilla NUUKSIOOP 30.9.2020 asti. Palvelemme vieraitamme aukioloaikojen puitteissa jälleen 29.6. alkaen. Aukioloajat kannattaa varmistaa soittamalla ennen saapumista – verkkokaupassa on koko ajan ajantasainen saatavuus. Varauksia voi tehdä myös sähköpostitse myynti@hotellinuuksio.fi.

Tutustu Hotelli Nuuksioon ja osta tuotteitamme suoraan verkkokaupasta:
www.hotellinuuksio.fi