Huivikauppa - Asusta värikkäästi!

Huivikauppa - Asusta värikkäästi!

Kirjoittaja Joukko Osto, 11.09.2020

Huivikauppa.com on värikkäiden asusteiden verkkokauppa Raumalta. Uskomme, että asusteita käyttämällä myös aiemmin hankittu vaatekerta uudistuu ja piristyy. Siksi haluamme tarjota laajan valikoiman edullisia tuotteita niin naisille, miehille kuin lapsille, sekä arkeen että juhlaan.

Suosituimpiin tuotteisiimme kuuluvat sifonkihuivit, kravatit, taskuliinat, bandanat ja monikäyttöiset tuubihuivit, joita kaikkia on saatavana lukuisin eri värein.

Asiakkaamme arvostavat värivalikoimaamme ja henkilökohtaista asiakaspalveluamme ja pyrimme laajentamaan valikoimaa ja tuotteiden saatavuutta jatkuvasti asiakkaiden toiveita vastaaviksi. Isompien erien toimittaminen kuoroille, PR-tapahtumiin jne. ovat saaneet kiitosta alennusohjelmamme ansiosta. Tuotteemme antavat yksilöllisen ilmeen yritysten henkilökunnille tai muulle isommalle porukalle. Yrityksille suunnitellut huivit isommilla määrillä onnistuvat myös kauttamme. Otathan yhteyttä asiakaspalvelu@huivikauppa.com.

Omistaja-asiakkaana saat:

OP-JOUKKO koodilla kaikista 100,00 € ylittävistä tilauksista lasketaan automaattisesti 30,00 € alennus kassalla. Alennus on voimassa kaikkien tuotteiden tilauksissa, myös alennustuotteissa. 14 vrk palautusoikeus ei koske alennustuotteita. Alennustuotteiden vaihto samanhintaiseen tuotteeseen on mahdollinen. Kampanjatuotteet toimitetaan toimitustavalla: MATKAHUOLTO. Kampanja on voimassa 15.12.2020 kl. 1230 asti.

Tässä hyvä idea hankkia esimerkiksi joululahjat edullisesti!

Tutustu ja ihastu värikkääseen valikoimaamme osoitteessa:
www.huivikauppa.com