Huutokauppa Helander – uniikkia sisustajalle, kiinnostavaa keräilijälle

Huutokauppa Helander – uniikkia sisustajalle, kiinnostavaa keräilijälle

Kirjoittaja Joukko Osto, 12.09.2020

Esineiden saama uusi elämä, tavaran pitkä elinkaari, kotimaisen suunnittelun ansaittu arvostus ja laadukas vintage eettisenä vaihtoehtona kertakäyttöisille kodintuotteille ovat Huutokauppa Helanderin toiminnan kulmakiviä. Perheyrityksemme palvelee kotimaista ja kansainvälistä asiakaskuntaa Helsingin Viikistä käsin.

Meklari Mika Sirénillä on mielestään maailman paras työ: ”Meille tuleva tavara on ihmiskunnan kulttuurihistoriallinen poikkileikkaus. Joka päivä käsieni läpi kulkee taiteilijoiden ja taidekäsityöläisten suurenmoisia teoksia sekä esineitä, jotka tekevät historiasta todellista ja elävää. Koko maailman pienet ja suuret ihmeet marssivat ovestamme sisään. Voiko parempaa ollakaan!” 

Tee ekologisia, ainutlaatuisia löytöjä
Helanderilta ostaminen on turvallista, sillä esineet ovat ammattilaisten tarkastamia. Hintataso on uuteen tavaraan nähden edullinen, haluatpa kauniita klassikoita tai uskomattomia uniikkiesineitä.

Monet iäkkäät huonekalut, astiastot ja muut käyttöesineet ovat laadukasta tuotantoa, jonka elinkaari on vuosikymmenien tai -satojen pituinen. Moni hieno esine myös säilyttää tai nostaa jälleenmyyntiarvoaan ajan kuluessa.

Etsimme aarteillesi uuden kodin
Haluatpa myydä yksittäisen esineen tai kokonaisen irtaimiston, meillä aarteesi saavat hyvän huomioarvon. Arviointipalvelumme ovat maksuttomia kaikille kauttamme myyntiaikeissa oleville. Mikäli taas joudut elämäntilanteeseen, jossa sinun on järjestettävä koko asunnon tyhjennys esimerkiksi muuton tai omaisesi kuolemantapauksen vuoksi, tulemme avuksesi myös silloin.

Uutta joka viikko!
Helanderilla järjestetään huutokauppoja viikoittain. Huutokauppaan voit osallistua paikan päällä tai omalta kotisohvaltasi käsin. Huutokauppojen näyttöihin ovat tervetulleita kaikki esineistöstä kiinnostuneet. Esineitä saa vapaasti valokuvata, tutkia ja sovittaa ostopäätöstä miettiessään. Myös itse huutokauppatilaisuus on varsin vapaamuotoinen. Ostopakkoa ei ole, vaan paikalle voi tulla aistimaan ainoastaan jännittävää tunnelmaa.

Tutustu palveluihimme ja huutokauppojemme tarjontaan verkkosivuillamme www.helander.com