Irti maasta – kiipeilyelämyksiä kaikenikäisille seikkailijoille

Irti maasta – kiipeilyelämyksiä kaikenikäisille seikkailijoille

Kirjoittaja Joukko Osto, 19.05.2020

Unohtumattomia itsensä ylittämisen elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia kaikenikäisille seikkailijoille! Tarvitset vain rennot vaatteet, me hoidamme kaiken muun. Olit ensikertalainen tai kokenut konkari, meiltä löytyy tekemistä ja haasteita kaikille! Voit tulla yksin tai isommalla porukalla. Meillä järjestät myös synttärit ja muut juhlat helposti!

“Minulla ei ole korkean paikan kammoa, minulle tuli korkean paikan into!”

Keskuksistamme löytyy kymmeniä erilaisia kiipeilyhaasteita. Seinät ovat 8-10 metrin korkuisia ja näköalat ovat takuuvarmasti unohtumattomat! Automaattivarmistimet huolehtivat turvallisuudesta, ja koulutetut ohjaajamme auttavat ja neuvovat koko kiipeilysession ajan. Nautiskele näkymistä tai hae hiki pintaan, kaikki onnistuu meillä!

Järjestä synttärit tai muut juhlat teemoitetuissa tiloissamme. Anna meidän hoitaa kaikki puolestasi tai tuo tarjoilut itse. Tiimi- tai tyky-päivät meillä tekevät arjen aherruksesta huomattavasti hauskempaa, ja halutessasi voit varata koko keskuksen käyttöösi! Isommat tilaisuudet onnistuvat myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Jos tekeminen tuntuu liian helpolta tai lapselliselta, kysy henkilökunnaltamme lisää haasteita, kuten vaikka tämä suoritus.

Mietitkö, miltä tekeminen näyttää seinältä käsin? Katso tästä ja tule kokeilemaan itse! 360°-videoissa voit liikuttaa kuvakulmaa hiirellä ja katsella ympärillesi.

Meille voi tulla ilman varaustakin, mutta varaamalla etukäteen varmistat oman paikkasi! Otamme alueelle vain rajatun määrän asiakkaita kerrallaan. Katso kiipeilylähtöjen aloitusajat ja varaustilanteet sivuiltamme. Muista myös, että lahja- ja sarjakortit ovat loistavan liikuttava lahja alkavan kesän kynnyksellä!

Tutustu meihin paremmin videolla.

Tutustu sivuihimme ja tule kokeilemaan vaikka koko perheen kanssa:
irtimaasta.fi