Joulun ja talven täyden palvelun matkapaketit Lappiin

Joulun ja talven täyden palvelun matkapaketit Lappiin

Kirjoittaja Joukko Osto, 26.05.2020

Matkatoimisto Lappi Pro Oy on Lapin matkailupalveluihin erikoistunut täyden palvelun matkatoimisto. Toimistomme sijaitsee Lapin pääkaupungissa Rovaniemellä. Meillä on lähes 30 vuoden kokemus Lapin matkojen järjestelyistä yksittäisille matkailijoille sekä yritysasiakkaillemme.

Olemme alamme luotettavia ammattilaisia, suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme ainutkertaisia elämyksiä alkaen lennoista majoitukseen, ohjelmallisiin illanviettoihin ja kaikkea siltä väliltä. Luonnollisesti yrityksellämme on kuluttajavirastolle annetut vakuudet matkanjärjestäjän toiminnasta sekä yrityksemme kuuluu parhaaseen AAA-luokkaan.

Helpot valmismatkamme sisältävät aina lennot ja majoituksen (min. 3 yötä) sekä lentokenttäkuljetukset hotelliinne.

Olemme varanneet OP:n omistaja-asiakkaille joulun ajalle lento + majoitus -paketit seuraaviin kohteisiin:

  • Rovaniemelle ajalle 23.-26.12.2020 meno-paluulennot Helsingistä, majoitus ja joulun ajan ruokailut Santa’s Hotel Santa Clausissa
  • Leville ajalle 23.-27.12.2020 meno-paluulennot Helsingistä, majoitus ja joulun ajan ruokailut sekä kylpylään sisäänpääsy Levi Spa Hotellissa

Teemme myös räätälöityjä Lapin matkoja toiveidenne mukaisesti niin yksittäisille asiakkaillemme, ryhmille kuin yritysasiakkaillemme. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kysy lisää: info@lappipro.com tai ml@lappipro.com. Jos olet kiinnostunut joulun ajan matkoista Lappiin lisää sähköpostikyselyyn mukaan sana OP Joulu.

Tervetuloa Lappiin!

Tutustu matkoihimme:
www.lappipro.com