Kaffa Roasteryn välineet ja pavut paremman kahvin valmistamiseen

Kaffa Roasteryn välineet ja pavut paremman kahvin valmistamiseen

Kirjoittaja Joukko Osto, 10.06.2020

Suomalaiset juovat maailman eniten kahvia. Emmekö voisi juoda myös maailman parasta kahvia?

Tämä kysymys ajaa Kaffa Roasteryä, kahvipaahtimoa ja kahvilaa joka on toiminut Helsingin Punavuoressa vuodesta 2009 lähtien.

Kaffalla uskotaan siihen, että parempi kahvi tarkoittaa parempaa maailmaa. Parempia korvauksia viljelijöille, parempia työolosuhteita, parempaa läpinäkyvyyttä, parempia ympäristötekoja ja aitoa intohimoa, jokaisessa kupillisessa. Kaffan visio on maailma, jossa jokaista kahvikupillista ja jokaista ihmistä kupin takana arvostetaan. Kaffalaiset solmivat kaikkien toimittajien kanssa Kaffa Handshake -sopimuksen. Se on sopimus reilusta kaupasta, asiallisista työolosuhteista ja ympäristöstä huolehtimisesta.

Kaffa Roasteryn tuotteet on luotu kaikille niille kahvittelijoille, jotka välittävät syvästi paitsi siitä mitä kupista löytyy, myös siitä mitä kaikkea sen ympärillä tapahtuu. Kuukausittain ja sesongeittain vaihtuvat pientilakahvit hankitaan tarkkaan valituilta viljelijäkumppaneilta ja paahdetaan pavun luonnetta arvostaen Punavuoressa. Lisäksi klassikko-kahvisekoituksia vaalealla, keskitummalla ja tummalla paahdolla paahdetaan vuoden ympäri.

Kaffan verkkokauppa palvelee koko Suomea, ja sieltä niin uuttunut harrastaja kuin uudempikin tuttavuus löytää välineet, pavut ja vinkit paremman kahvin valmistamiseen kotona.

Tutustu Kaffan tuotteisiin:
www.kaffaroastery.fi

Hemmottele itseäsi, ilahduta lähimmäistäsi, turvaa työpaikkoja ja tue pientuottajaa

Tue Pientuottajaa -paketti tuo yhteen Kaffa Roasteryn kahvit, Théhuoneen teet, Chjokon suklaat, Blondie Bakesin leivonnaiset ja Ph7:n herkut. Kaikki tuotot menevät suoraan pientuottajille, ja paketit kuljetetaan kotiovelle tai lähimpään pakettien noutopisteeseen. Pakettiin saa mukaan myös kustomoidun kirjeen.

Näytä tukesi suomalaiselle pientuottajalle ja nauti herkullisesta hyvän mielen koti-illasta tilaamalla nettikaupan kautta:
www.tuepientuottajaa.com