KAISLA - vastuullinen vaateliike jo 20 vuoden ammattitaidolla

KAISLA - vastuullinen vaateliike jo 20 vuoden ammattitaidolla

Kirjoittaja Joukko Osto, 24.09.2020

Kaisla on sekä luonnollisesti suomalaisiin vaatteisiin erikoistunut kivijalkamyymälä Turussa että palveleva verkkokauppa. Palvelemme iloisesti jo 20 vuoden asiantuntemuksella. Ruskovilla-tuotteiden lisäksi löydät myymälästämme myös laajan valikoiman muita kotimaisia vaatemerkkejä pääasiassa naisille, mutta myös miehille ja lapsille.

Meille ekologiset, puhtaat luonnonmateriaalit sekä kotimainen valmistus ovat olleet aina myymälän kaksi tärkeää kivijalkaa – jo ennen, kuin vaatteiden vastuullisuudesta edes puhuttiin. Tunnemme kaikki vaatteiden tekijät henkilökohtaisesti. Luotamme heidän ammattitaitoonsa valita parhaat materiaalit ja tehdä niistä laadukkaita, aikaa ja käyttöä kestäviä vaatteita, jotka helpottavat käyttäjänsä juhlaa ja arkea: aina on jotain päällepantavaa!

Ruskovilla-kerrastot ovat olleet Kaislan valikoimassa mukana alusta, eli vuodesta 2000 alkaen. Toisen kotimaisen perheyrityksen kanssa on ilo tehdä yhteistyötä ja palvella asiakkaita parhain mahdollisin tuottein.

Ruskovilla on Suomessa toimiva luonnonmateriaaleihin erikoistunut vastuullinen vaatevalmistaja. Tuotteiden suunnittelu, kaavoitus, leikkuu, ompelu, viimeistely ja pakkaaminen tapahtuvat kaikki Artjärvellä. Ruskovillan ydinosaamista ovat villa-, silkkivilla- ja silkkikerrastot ja -asusteet lapsille ja aikuisille.

Toinen pitkäaikainen yhteistyökumppanimme on perheyritys Sodankylästä: pitkän linjan pellavaneuleiden ammattilainen Pirita Design. Piritan osaaminen neulevaatteiden kaavoituksessa on loistavaa. Samoin hänen käyttämänsä materiaalit: 100 % eurooppalainen pellava sekä uudempana ylellinen 100 % babyalpakka. Molemmat ovat käyttäjälleen uskomattoman ihania päällä!

Kaikki Pirita Design -vaatteet valmistetaan Sodankylässä piensarjoina muotoon neuloen, jolloin ylimääräistä leikkuujätettä ei synny. Pirita Design valmistaa vaatteita myös omien mittojen mukaan räätälöiden. ”Hyödynnämme paljon Piritan räätälöintipalvelua, jolloin saamme asiakkaalle täydellisesti istuvan vaatteen lyhyellä 1–2 viikon toimitusajalla”, iloitsee Maija Männistö Kaislasta.

Kaislaa luotsaa äitinsä jalanjäljissä kolmannen polven yrittäjä Maija Männistö. Kaisla toimii Turun keskustassa Maijan Isoisän auto- ja varaosaliikkeen avarassa myymälätilassa Puutorin kulmalla Aninkaistenmäessä. ”Meillä on vuosien kokemus myös verkkokaupasta, mutta viime kevään myötä olemme panostaneet entistä enemmän asiakaspalveluun myös verkossa” - kertoo Männistö.

Lämpimästi tervetuloa sekä Kaislan kivijalkaan että verkkokauppoihin kaislamyymala.fi sekä kerrastokauppa.fi. Löydät Kaislan myös Facebookista sekä Instagramista – liity mukaan vastuullisten vaatteiden 3000+ jäsenen yhteisöön


KAISLA
www.kaislamyymala.fi
www.kerrastokauppa.fi
Kivijalkamyymälä: Aninkaistenkatu 12, Turku
Puh: 02 233 9209
Email: kaisla@kaislamyymala.fi
www.facebook.com/kaislamyymala