Kesäloma Helsingissä Kämp Collection Hotels -hotelleissa

Kesäloma Helsingissä Kämp Collection Hotels -hotelleissa

Kirjoittaja Joukko Osto, 10.06.2020

Anna aikaa unohtumattomille hetkille ja vietä ihana kesäloma Helsingissä. Pääkaupunki tarjoaa aina uutta nähtävää ja koettavaa niin paikallisille kuin kauempaa matkustaville. Kämp Collection Hotels -hotellit kruunaavat matkan – jokainen hotelli on uniikki, upea kohde täynnä elämyksiä. Lupaamme, että vieraanamme viihdyt varmasti ja turvallisesti. Lämpimästi tervetuloa.

Hotel Fabian

Hotel Fabianissa olet kuin kotonasi! Pienemmässä boutique-hotellissa jokainen vieras on tärkein ja lämmin tunnelma on läsnä aina sisäänkirjauksesta hyvästeihin. We Don’t Mind If You Stay Longer.

Etu: Yhden yön majoitus kahdelle Hotel Fabianin Comfort-huoneessa aamiaisella nyt -20 %. Majoitusaika 1.7.-30.12.2020 saatavuuden mukaan.
Hinta: 128 € (norm 160 €)

Varaa majoitus etuhintaan suoraan täältä.

Hotel Lilla Roberts

Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitseva muodikas Hotel Lilla Roberts on tyyliä ja luksusta ripauksella pohjoismaista hulluutta. Upea Art Deco -tyyliä henkivä sisustus ja aamiainen takaavat elämyksellisen lepohetken arkeen. You Are Invited.

Etu: Yhden yön majoitus kahdelle Lilla Roberts -hotellin Comfort-huoneessa sisältäen aamiaisen nyt -20 %. Majoitusaika 18.6.-30.12.2020 saatavuuden mukaan.
Hinta: 144 € (norm. 180 €)

Varaa majoitus etuhintaan suoraan täältä.

Edut ovat voimassa 31.8.2020 asti.