Kesäloma Helsingissä Kämp Collections Hotels -hotelleissa

Kesäloma Helsingissä Kämp Collections Hotels -hotelleissa

Kirjoittaja Joukko Osto, 20.05.2020

Anna aikaa unohtumattomille hetkille ja vietä ihana kesäloma Helsingissä. Pääkaupunki tarjoaa aina uutta nähtävää ja koettavaa niin paikallisille kuin kauempaa matkustaville. Kämp Collection Hotels -hotellit kruunaavat matkan – jokainen hotelli on uniikki, upea kohde täynnä elämyksiä. Lupaamme, että vieraanamme viihdyt varmasti ja turvallisesti. Lämpimästi tervetuloa.

GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi on urbaani hotelli keskellä Helsingin sykettä ja kaupunkielämän iloja. Helsingin historiallisen pääkadun varrella majoittuessasi olet suoraan tapahtumien keskiössä; astu ovesta ulos ja inspiroidu tapahtumista, trendeistä ja ilmiöistä!

Etu: Majoitus kahdelle Comfort-huoneessa, aamiainen ja myöhäinen uloskirjautuminen kello 14.00 nyt -20 %. Majoitusaika 27.5.-30.12.2020 saatavuuden mukaan.
Hinta: 112 € (norm. 140 €)

Varaa majoitus etuhintaan suoraan täältä.

Hotel Kämp

Hotel Kämp on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva ikoninen, Suomen johtava luksushotelli. Yli 130 vuoden ajan Kämp on tarjonnut viiden tähden hotellielämyksen laatutietoisille paikallisille ja kansainvälisille vieraille. Helsingin hienoimmat hetket odottavat Esplanadin varrella!

Etu: Hotel Kämpin Deluxe-huone aamiaisella kahdelle sekä lasilliset samppanjaa (myös alkoholiton saatavilla) vierailusi aikana nyt etuhintaan. Majoitusaika 4.6.-30.12.2020 saatavuuden mukaan.
Hinta: 250 € (norm. 354 €)

Varaa majoitus etuhintaan suoraan täältä.

Hotel Fabian

Hotel Fabianissa olet kuin kotonasi! Pienemmässä boutique-hotellissa jokainen vieras on tärkein ja lämmin tunnelma on läsnä aina sisäänkirjauksesta hyvästeihin. We Don’t Mind If You Stay Longer.

Etu: Yhden yön majoitus kahdelle Hotel Fabianin Comfort-huoneessa aamiaisella nyt -20 %. Majoitusaika 1.7.-30.12.2020 saatavuuden mukaan.
Hinta: 128 € (norm 160 €)

Varaa majoitus etuhintaan suoraan täältä.

Hotel Lilla Roberts

Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitseva muodikas Hotel Lilla Roberts on tyyliä ja luksusta ripauksella pohjoismaista hulluutta. Upea Art Deco -tyyliä henkivä sisustus ja aamiainen takaavat elämyksellisen lepohetken arkeen. You Are Invited.

Etu: Yhden yön majoitus kahdelle Lilla Roberts -hotellin Comfort-huoneessa sisältäen aamiaisen nyt -20 %. Majoitusaika 18.6.-30.12.2020 saatavuuden mukaan.
Hinta: 144 € (norm. 180 €)

Varaa majoitus etuhintaan suoraan täältä.