Kesälomalla Himokselle mökkeilemään ja viihtymään

Kesälomalla Himokselle mökkeilemään ja viihtymään

Kirjoittaja Joukko Osto, 14.05.2020

HimosLomilla on vuokrattavana satoja loma-asuntoja. Viihtyisiä, perinteisiä mökkejä ja huviloita sekä upeita luksushuviloita. Meillä on yli 100:ssa loma-asunnossa sisällä tai ulkona ripauksen luksusta lomaan tuova poreallas. Löydätte varmasti mieleisenne kohteen HimosLomilta!

Himoksen kesän viikko-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden tutustua erilaisiin aktiviteetteihin ja elämyksiin aina elokuun loppupuolelle asti. Viikko-ohjelmasta löytyy mm. melontaretki, efatbike-safari ja Hirvikartanon eläinpuistossa käynti.

Himoksella ja sen läheisyydessä on myös tarjolla runsaasti omatoimista puuhaa; patikointia laavuille, Nurmolandian maatilapäivä hevosratsastuksineen, Suomen suurin pumptrack-rata, liikennepuisto sekä Jämsän Areenan toimintapuisto aktiviteetteineen. Sähköavusteisia fatbike-pyöriä on vuokrattavana myös omatoimiseen pyöräilyyn, ja valikoimasta löytyy myös lasten pyöriä ilman sähköavustusta (min 120 cm).

Himos Marketista saa päivittäin tuoreita ja maittavia emännän tekemiä leivonnaisia ja pikku purtavaa mukaansa elintarvikemyynnin lisäksi.

Tervetuloa viettämään kesälomaa Himokselle! Tarjouksemme näet helposti suoraan onlinesta tai kysy soittamalla meille.

Varaukset ja lisätietoa:
himoslomat.fi/kesaloma

Voit myös ottaa yhteyttä myyntipalveluumme puh. 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi.