Kesälomareissulle Turkuun – anna Park Hotelin viedä sydämesi

Kesälomareissulle Turkuun – anna Park Hotelin viedä sydämesi

Kirjoittaja Joukko Osto, 08.06.2020

Park Hotel on kotisi poissa kotoa. Pieni ja persoonallinen hotellimme hurmaa sinut vieraanvaraisella palvelulla, kodikkaalla tunnelmalla ja jäljittelemättömällä tyylillään; jo saapuessasi kauniille pihallemme ja avatessasi oven Park Hoteliin, on kuin astuisit toiseen maailmaan. Hurmaava jugend-tyylinen rakennuskaunotar on seissyt Rauhankadun päädyssä jo vuodesta 1902 lähtien. Viimeiset 30 vuotta talo on palvellut Park Hotelina, yhtenä Turun kiistatta kiinnostavimmista hotelleista. Keskeinen sijaintimme vehreän Puolalanpuiston kupeessa, aivan Turun rautatieaseman lähellä ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kauppatorilta tekee meistä helposti saavutettavan majoituspaikan – omaa maksutonta parkkitilaa unohtamatta. Haluamme olla sinulle Turun paras hotelli, jonne palaat toistekin.

Meillä majoitus on elämys. Voit varata suosikkisi 20 yksilöllisesti sisustetusta, tyylikkäästä boutique-henkisestä hotellihuoneesta, joista kaksi on sviittejä. Huoneet on varusteltu nykyajan mukavuuksin.

Tarjoamme myös Turun persoonallisimmat kokous- tai juhlatilat; upea Jugend-salimme on takuulla ikimuistoinen miljöö tilaisuudelle kuin tilaisuudelle! Tilausravintolamme loihtii herkulliset tarjoilut aina aamupalasta juhlaillalliseen, joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan. Erillisessä piharakennuksessa sijaitsevat viihtyisät saunatilat sekä pienempi neuvottelutila.

Majoitus Park Hotelissa on elämys, jota et voi kokea muualla. Kauniilla paikalla sijaitseva hotellimme on uniikki erottuen kaupungin muusta tarjonnasta niin miljööltään, huoneiltaan kuin palvelultaankin. Vastaanottomme on auki 24 tuntia vuorokaudessa ja ystävälliset vastaanottovirkailijamme palvelevat sinua ammattitaidolla. Tervetuloa viihtymään!

Haluamme huolehtia teistä myös koronavirusepidemian aikana. Tästä syystä olemme tehostaneet siivoustamme sekä hygieniaohjeistusta THL:n ohjeiden mukaisesti.

Katso alennetut kesähintamme verkkosivuilta:
www.parkhotelturku.fi

Löydät meidät myös somesta nimellä Park Hotel Turku.