Koe kaunis syksyinen Saimaa ja ympäröivä luonto huvilalomalla

Koe kaunis syksyinen Saimaa ja ympäröivä luonto huvilalomalla

Kirjoittaja Joukko Osto, 11.09.2020

Syksyn ja loppuvuoden huvilalomat Saimaan rannalla Mannilanniemessä -20% normaalihinnoista!

Nauti syyslomasta tai loppuvuoden viikonlopuista puhdasvetisen Saimaan rannalla, turvallisesti ja omassa rauhassa. Lomallasi etäisyydet muihin huvila-asukkaisiin toteutuvat ja voit nauttia huoletta kotimaan matkailusta.

Luonto on kauneimmillaan, kun syksy pukee puut ja luonnon eri väreihin ja ilmassa on kepeä kirpeys. Majoitamme sinut ja seurueesi tai perheesi Saimaan rannalla Mannilanniemessä. Nature365 Resort Saimaa tarjoaa kaiken, mitä huvilalomaltasi voit odottaa: tasokkaan majoituksen, aktiviteetit sekä ravintolapalvelut huviloiden välittömässä läheisyydessä. Kysy myös räätälöityjä hyvinvointiohjelmia ja luontoaktiviteetteja.

Mannilanniemessä on yhdeksän 55m2 kokoista huvilaa 4-6 hengelle. Huviloista on kaunis järvinäkymä Saimaalle ja voit valita ranta- tai rinnehuvilan. Paikka on täydellinen rentoutumista ja virkistymistä ajatellen. Ympäröivä luonto tarjoaa upeat ulkoilumaastot ja mahdollisuudet sekä omatoimisille että ohjatuille luontoaktiviteeteille sekä marjastukseen ja sienestykseen. Saimaa tarjoaa mahtavat kalastusmahdollisuudet ja kaikkien huviloiden vuokrahintaan kuuluu myös soutuvene. Mikkeli, Puumala, Sulkava ja Savonlinna ovat lähietäisyydellä, jos kaipaat välillä muutakin kuin luonnonrauhaa.

Tee jokaisesta huvilalomasi aamusta pientä luksusta ja varaa huvilavarauksen yhteydessä aamupala, vaikka koko viikoksi. Kun varaat aamupalan etukäteen, saat sen kahdelle hintaan 50€/viikko ja neljälle hengelle 90€/viikko. Toimitamme halutessanne aamupalan huvilaan.

Alueella, huviloiden välittömässä läheisyydessä on myös tilausravintola, jonka voit varata omille juhlillesi cateringin kera. Kysy lisää.

Jos etsit luonnonrauhaa, hyvinvointia ja pientä luksusta arkeesi, tämä on juuri oikea paikka sinulle!

Kun haluat erilaisen ja unohtumattoman lomakokemuksen Saimaalle, kysy myös Aurora Hut-majoitusta. Kauttamme saat unohtumattoman majoituksen ainoana Aurora Hut-majoittajana Saimaalla.

OP:n asiakkaille tarjoamme loppuvuoden huvilalomat Mannilanniemessä 20% alennuksella normaalihinnoista. Alennus koskee huvilavarauksia, ei niiden lisäpalveluita. Varaa oma lomasi Johku-varausjärjestelmän kautta sivulta https://wellbeing365.johku.com/

Alennuksen saat käyttämällä koodia OPJO2020

Tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalvelu@wellbeing365.eu tai 0400 517442.