LILLE – ajatonta ja vastuullista tyyliä naisille

LILLE – ajatonta ja vastuullista tyyliä naisille

Kirjoittaja Joukko Osto, 10.06.2020

LILLE on vastuullinen vaatemerkki Helsingistä. Uskomme merkitykselliseen ja pitkäikäiseen suunnitteluun. Olemme omistautuneet suunnittelemaan ja tuottamaan vaatteita, joita ei haluta heittää pois.

Tarjoamme laadukkaita naistenvaatteita sekä arkeen että vapaa-aikaan. Tuotteemme suunnitellaan Helsingissä ja valmistetaan vastuullisesti Virossa ja Suomessa. Käytämme huolella valittuja eurooppalaisia kankaita. Tuotteita suunniteltaessa meille on erityisen tärkeää, että kankaat tuntuvat miellyttäviltä ja laadukkailta, ja että sekä mallit että materiaalit kestävät aikaa. Vaatteita on helppo käyttää ja huoltaa. Nämä ovat toimintamme kulmakiviä.

Asiakkaamme arvostavat materiaalien miellyttävää tuntua ja laadukkuutta. Myös tuotteiden ajaton muotokieli oivaltavilla yksityiskohdilla on saanut kiitosta. Tuotteemme valmistetaan pienissä sarjoissa, joten ne ovat uniikkeja niin designinsa, kuin myös valmistusmääränsä puolesta. Meille on tärkeää, että toimintamme on avointa ja läpinäkyvää. Tunnemme tuotteemme valmistavat käsityötaidon ammattilaiset henkilökohtaisesti ja yhteistyömme on jatkunut jo useiden vuosien ajan. Uskomme, että näiden taitavien artesaanien rakkaus työhönsä näkyy myös tuotteidemme laadussa. Parasta kiitosta meille on se, kun asiakas on kiintynyt johonkin valmistamaamme tuotteeseen ja käyttänyt sitä jo lähes vuosikymmenen ajan ja haluaa ostaa samanlaisen tuotteen uudelleen. Tuntuu hienolta, että tuotteita arvostetaan niin paljon, että niistä ei haluta luopua.

Asiakkaamme ovat tiedostavia naisia, jotka ovat tottuneet yhdistämään kodin ja uran. He toimivat usein vaativissakin ammateissa. Tuotteitamme onkin kuvailtu ”turvavaatteiksi”, jolloin vaate hoitaa tehtävänsä niin fyysisiltä kuin visuaalisilta ominaisuuksiltaan ja vaatteessa on hyvä olla. Toisaalta valikoimassamme on paljon tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti sekä työhön että rentoon vapaa-aikaan. Haluammekin luoda yksilöllisen tyylin rakennuspalikoita modernin naisen vaatekaappiin, joita voi helposti yhdistellä aiempien hankintojen kanssa.

“Meille on sydämen asia luoda tuotteita, jotka nostavat arjen yläpuolelle. Intohimomme on yksinkertaiset ja ajattomat tuotteet, joissa on aistillista särmää. Toimintamme perustuu rehellisyyteen, johdonmukaisuuteen ja rentouteen – rentoon pohjoismaiseen elämäntapaan. Uskomme vastuullisiin ja tietoisiin valintoihin. Siksi tuotteemme on tehty kestämään aikaa. Meille on tärkeää, että toimintamme on avointa, sekä ihmisiä että luontoa kunnioittavaa."

Kirsi Lille, perustaja ja suunnittelija

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa:
lilleclothing.com