Luontoa ja hyvinvointilomailua Saimaan ja Kytäjärven rannoilla

Luontoa ja hyvinvointilomailua Saimaan ja Kytäjärven rannoilla

Kirjoittaja Joukko Osto, 26.05.2020

Wellbeing365 majoittaa sinut ja seurueesi kirkasvetisen ja kauniin Saimaan rannalla. Nature365 Resort Saimaa tarjoaa kaiken, mitä lomaltasi voit odottaa: tasokkaan majoituksen, aktiviteetit ja ravintolapalvelut huviloiden välittömässä läheisyydessä sekä räätälöidyt hyvinvointiohjelmat ja luontoaktiviteetit silloin kun haluatte. Kokeile esimerkiksi rentoutuskelluntaa Saimaalla. Nature365 Resort Saimaa sijaitsee Puumalan kupeessa ja voit viettää hyvinvointilomaa meillä ympäri vuoden.

Resortilla on yhdeksän kahden makuuhuoneen huvilaa 4-6 hengelle. Huviloista on kaunis järvinäkymä Saimaalle ja voit valita ranta- tai rinnemökin. Resort on täydellinen paikka rentoutumista ja virkistymistä ajatellen. Ympäröivä luonto tarjoaa upeat ulkoilumaastot ja mahdollisuudet sekä omatoimisille että ohjatuille luontoaktiviteeteille sekä marjastukseen ja sienestykseen. Jos etsit luonnonrauhaa, hyvinvointia ja pientä luksusta arkeesi, tämä on juuri oikea paikka sinulle!

Kun haluat erilaisen ja unohtumattoman lomakokemuksen Saimaalle, yövy AuroraHut:ssa. Kauttamme saat unohtumattoman majoituksen ainoana Aurora Hut -majoittajana Saimaalla.

Etelä-Suomessa majoitut Kytäjän luksushuviloissa, jotka ovat kooltaan 175-313 m² kokoisia. Tyylikkäästi ja persoonallisesti sisustettujen huviloiden varusteluihin kuuluu kaikki elämiseen tarvittava laadukkaista keittiöistä terasseihin ja saunoihin. Huviloita voi vuokrata kokouksiin, lyhyisiin majoituksiin tai pidempiaikaiseen asumiseen. Kaikissa huviloissa on täysi varustelu asumiseen. Myös Kytäjän lomaasi saat yhdistettyä Wellbeing365 räätälöidyt aktiviteetit.

Wellbeing365 keskittyy tuottamaan korkealaatuisia palveluita hyvinvointimatkailun sekä hyvinvointiohjelmien muodossa. Tutustu hyvinvointiohjelmiimme ja varaa sinulle ja seurueellesi sopivat ohjelmat lomasi yhteyteen. Wellbeing365 hyvinvoinnin verkkokaupasta löydät myös tuotteet sisäiseen hyvinvointiin.

OP:n omistaja-asiakkaille tarjoamme seuraavat edut:

  • Nature365 Resort Saimaan sekä Kytäjän luksushuvilaloman yhteydessä varatuille hyvinvointiohjelmille ja luontoaktiviteeteille 10% alennus, kun varaus on tehty kesäkuun 2020 loppuun mennessä.
  • Nature365 Resort Saimaan mökkivarauksesta 10% alennus, kun varaus on tehty 30.6.2020 mennessä ja vuokrauksen ajankohta on 1.7.-31.8.2020.
  • Nature365 Resort Saimaan mökkivarauksesta 20% alennus, kun varaus on tehty 30.6. mennessä ja vuokrauksen ajankohta on 1.9.-11.10.2020.

Lähde nauttimaan luonnon luksuksesta ja tee varaus sähköpostitse asiakaspalvelu@wellbeing365.eu tai puhelimitse +358 400 517 442.

Lue lisää hyvinvointimatkailusta:
wellbeing365.eu/hyvinvointimatkailu