MusicFairyTales – rakkaudesta musiikkiin ja tarinankerrontaan

MusicFairyTales – rakkaudesta musiikkiin ja tarinankerrontaan

Kirjoittaja Joukko Osto, 11.09.2020

Lapset ovat mestareita käyttämään mielikuvitusta. Mahdoton muuttuu mahdolliseksi, ja tavanomainen fantasiaksi. Kun lapsen mielikuvitus saa virrata vapaasti, eivät aikuisten maailman säännöt ja rajoitukset ole esteenä luovuudelle.

Lapset ovat aikuisia parempia näyttämään tunteitaan. Lapsen aito ilo tai suuttumus ei varmasti jää aikuiselta huomaamatta. Nauru raikaa tai kiukkuinen jalka polkee maata vimmatusti.

Lapset ovat herkkiä, ja hakevat itselleen sopivia samaistumisen kohteita. Lapselle on tärkeää päästä jakamaan omaa kokemusmaailmaansa ja kehittää tunneilmaisuaan turvallisessa ja rauhoittavassa ympäristössä.

MusicFairyTalesin tiimissä työskentelee musiikin, teatterin, kasvatuspedagogiikan, pelien, kuvakerronnan ja kirjoittamisen ammattilaisia, joiden mielestä lasten turvallisuus, mielikuvitus ja tunneilmaisun kehittyminen ovat maailman tärkeimpiä asioita. Musiikki on meille se kanava, joka avaa väylän ihmisen sisimpään olemukseen. Paitsi että musiikki rentouttaa ja viihdyttää, se myös parantaa oppimiskykyä ja keskittymistä.

Julkaisemme musiikkisatuja, joiden tarinat ja kuvitus syntyvät niihin valitusta musiikista. Tarinamme kietovat lukijan ja kuulijan moniaistisuuden lempeään syleilyyn, tarjoavat turvallisen ja rauhallisen vaihtoehdon lastenviihteelle, ja ovat myös hauskoja ja hyödyllisiä.

Musiikkisatuihimme voi tutustua monissa eri formaateissa: kirjoina, ääni- ja e-kirjoina, levyinä ja Satuseinä™ -musiikkitiloissa. Uusi musiikkisatu Maaria Taivaanlaulaja sijoittuu keskiyön auringon ja revontulien Lappiin, ja sen sydämenä soi Jean Sibeliuksen ja Leevi Madetojan musiikki. Maaria Taivaanlaulaja julkaistaan 10.10.2020 kirjana, ääni- ja e-kirjana, sekä Satuseinä™ -musiikkitilassa Helsingin Musiikkitalolla. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan!

Tarjoamme OP:n omistaja-asiakkaille ilmaisen toimituksen lisäksi -10% kaikista verkkokauppamme tuotteista käyttämällä tilauksen yhteydessä alennuskoodia OP10. Uutuuskirjan voi tilata jo ennakkoon, me toimitamme sen heti julkaisun jälkeen!

Etu on voimassa 30.11.2020 saakka.

Tutustu kaikkiin musiikkisatuihimme osoitteessa www.musicfairytales.fi