Pakene arkea Getawayn pakohuoneisiin

Pakene arkea Getawayn pakohuoneisiin

Kirjoittaja Joukko Osto, 07.09.2020

Getaway Room Escape on Tampereelta lähtöisin oleva pakopeliyritys, joka tarjoaa intohimolla rakennettuja, laadukkaita ja koukuttavia huonepakopelejä Tampereella ja Hämeenlinnassa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen elämyksen, joka alkaa jo ulko-ovesta sisään astuessa. Pakohuoneissamme olemme panostaneet tarinaan, miljööseen ja tunnelmaan. Pulmat suunnitellaan huolella monipuolisiksi ja oivaltaviksi ja huoneet testataan kunnolla ennen julkaisua. Jokainen huoneemme on omien pulmamestariemme täysin kehittämä ja rakentama.

Meidän mielestämme onnistunut pakohuonekokemus perustuu paitsi mahtaviin huoneisiin, myös ensiluokkaiseen asiakaspalveluun. Siksi jokaisella pelillämme on oma ohjaajansa, joka varmistaa juuri teidän ryhmänne viihtyvyyden. Ohjaaja käy ennen peliä kanssanne läpi peliohjeet, keskittyy juuri teidän peliinne, avaa pelin jälkeen mieltä askarruttavat asiat ja nappaa halutessanne teistä kuvan muistoksi.

Ehkä juuri edellä mainituista syistä saamme asiakkailta poikkeuksetta positiivista palautetta ja kaikkien TripAdvisorissa, Facebookissa ja Googlessa saamiemme arvostelujen keskiarvo on 4,9/5.

Tampereen pakopelikeskuksemme kuudessa huoneessa voi pelata samanaikaisesti jopa 36 pakenijaa, joten pelimme sopivat mitä parhaimmin erilaisten isompienkin tyky-päivien, pikkujoulujen, polttareiden, synttäreiden ja vastaavien tilaisuuksien ohjelmaksi. Julkaisimme kesällä 2020 myös suuren suosion saavuttaneen, Tampereen keskustassa pelattavan kaupunkiseikkailun Lost Loven.

Hämeenlinnan uusi, tunnelmallinen pakopelikeskuksemme sijaitsee Hämeen Linnan vallihautojen sisäpuolella, upeassa 1840-luvulla rakennetussa ojennuslaitoksessa. Hämeenlinnassa Viikinkinäyttely- ja Ritarin Kohtalo-pakohuoneet tarjoavat pähkäiltävää jopa 19 aikuiselle samanaikaisesti. Hämeenlinnasta löytyy myös suosittu lasten pakohuone Jäätynyt Metsä.

Getawayn pakohuoneessa pelaaminen on paitsi viihdyttävää, myös aivonystyröitä hivelevää ja tiimihenkeä lujittavaa yhdessä tekemistä. Lupaamme, että huoneemme tarjoavat sykähdyttäviä elämyksiä ja oivalluksen hetkiä.

Lisätietoja pakohuoneista ja varauskalenteri löytyy osoitteesta www.getaway.fi.