Pelago – klassisia pyöriä kaupunkiin ja retkeilyyn

Pelago – klassisia pyöriä kaupunkiin ja retkeilyyn

Kirjoittaja Joukko Osto, 10.06.2020

Pelago on Helsingin Vallilassa vuonna 2009 perustettu yritys, jonka missiona on tehdä laadukkaita pyöräilytuotteita kaupunkilaisille, kestämään aikaa, arkea ja ajoa.

Pyöräily on mitä kätevin liikkumismuoto kaupungissa, ja haluamme tarjota siihen sopivia välineitä. Pelago-tuotteiden suunnittelu perustuu klassiseen reseptiin, jossa yhdistyvät kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Monikäyttöiset pyörät ovat tyyliltään ajattomia ja pelkistettyjä, mutta niiden käyttäjälähtöisessä suunnittelussa on huomioitu pyöräilijän kaupunkiympäristö ja -arki: mäet ja mukulakiviset kadut, mukana kulkevat tavarat ja tietysti myös eri vuodenajat ja sääolosuhteet.

Laaja pyörämallisto kattaa pyöräilijän perustarpeet arkiajosta retkeilyyn. Polkupyörien lisäksi valmistamme myös tavaratelineitä ja muita pyöräilytarvikkeita, jotka sopivat myös muiden valmistajien pyöriin. Pelagon pyöriin ja tarvikkeisiin voi tutustua ja testata Pelagon omassa myymälässä Helsingin Kalevankadulla tai kauppiaidemme luona ympäri Suomea.

Tuotteita voi myös tilata kotiin suoraan omasta verkkokaupastamme:
www.pelagobicycles.com