Putkivahvistin, joka tekee oikeutta omalle kitarasaundillesi

Putkivahvistin, joka tekee oikeutta omalle kitarasaundillesi

Kirjoittaja Joukko Osto, 11.09.2020

Oma soittotyyli ja persoonallinen, tunnistettava kitarasaundi – siinä jokaisen intohimoisesti soittoonsa paneutuvan kitaristin toiveiden täyttymys. Uniikki saavutus, jota tekee mieli varjella ja kehittää loputtomiin.

Kustomoidaan kimpassa.
Kotimaiset C-major - ja G-major -putkivahvistimet antavat sinulle vapauden valita, millaiset saundit valitset, ja millaisilla painotuksilla, haluat soittosi kuuluvan. Mieleiselläsi kustomoinnilla voimme vaikuttaa laitteen spekseihin niin, että ne palvelevat vain ja ainoastaan sinun yksilöllisiä soittotarpeitasi. Haetpa heviä tai rautalanka-saundia, jousikaikua, viipyilevää blues-säröä tai sointiin tilaa ja syvyyttä, niin ja tietysti mahdollisimman hyvää toimivuutta irtopedaalien kanssa – kyllä onnistuu. Ulkoasu räätälöidään luonnollisesti
oman mieltymyksesi mukaan.

Kaukana bulkista.
Puusepäntyönä, koivuvanerista valmistetut boxit voit valita mieleiselläsi kuosilla ja kaiutinelementeillä. Vaihtoehtoisesti joko 1x tai 2x 10- tai 12-tuumaiset kaiuttimet tuotemerkkeinä mm. Eminence, Jensen, Celestion, Weber USA ja WGS. KAAKKOON Oy toimii Weber USA maahantuojana.

Kestää rääkkiä ja roudausta.

Major-vahvistimien, -kaappien ja -combojen suunnittelijana ja rakentajana haluan tarjota käyttöösi yksilölliset, laatuluokan kitarakamat, jotka palvelevat soittotarpeitasi vakaasti vuosikaudet. Ja myös kestävät keikoilla ja kiertueilla karskeimmankin roudarin käsittelyä pienistä kolhuista kitisemättä. Myönnän kaikille valmistamilleni soittokamoille vähintään viiden vuoden takuun!

Ota yhteyttä.

Halusitpa nupin, kaapin tai combon, niin näpyttele 040 532 4935 tai info@kaakkoon.fi. Käynnistetään suunnittelu juuri sinun oloistesi laitteiden rakentamiseksi. Alkulämppärinä voit tutustua Major-mallistoon ja saundinäytteisiin sivuiltamme www.kaakkoon.fi

Saundillisin terveisin,
KAAKKOON OY
Hannu Koskinen, suunnittelija
Sampolantie 36,
03220 Tervalampi
040 532 4935
info@kaakkoon.fi
www.kaakkoon.fi

Kitaristien kommentteja Major-vahvistimista