RMV-Korut - laadukkaita kulta- ja hopeakoruja

RMV-Korut - laadukkaita kulta- ja hopeakoruja

Kirjoittaja Joukko Osto, 11.09.2020

RMV-Korut on 1960-luvulla perustettu kultasepänliike, joka valmistaa ja maahantuo laadukkaita kulta- ja hopeakoruja. Omat korut valmistuvat yrityksen verstaalla Kirkkonummella, jonka yhteydessä toimii myös yrityksen korumyymälä. Korumallimme on suunnattu kotimaiseen selkeään makuun edullisella hinnalla.

Omien vuosikymmenten saatossa muokkautuneen korumalliston lisäksi teemme myös yksilöllisiä koruja asiakkaiden toiveiden mukaan. Kultasepän työskennellessä myymälän yhteydessä, on asiakkaan helpompi suunnitella ja teettää korunsa suoraan kultasepän kanssa, ilman mitään välikäsiä. Samoin korukorjaukset ja tuotteiden konekaiverrukset päästään tarvittaessa miettimään itse tekijän kanssa.

Olemme saaneet asiakkailta paljon kiitosta nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelusta. Asiakkaat ovat tunteneet, että meille on helppoa tulla hakemaan apua koru- tai kelloasioissa. Korujamme on pidetty ajattomina ja näyttävinä. Verkkokauppamme perustamme samoihin tavoitteisiin. Selkeillä tuotekuvilla ja kuvauksilla pyritään helpottamaan asiakasta. Asiakas pidetään tietoisena tilauksensa eri vaiheista ja toimitus lähetetään nopeasti asiakkaalle.

Tutustu valikoimaamme osoitteessa:
www.rmv-korut.fi

Haluatko tehdä unelmiesi korun? Ota yhteyttä:

info@rmv-korut.fi

09 2981596