Savu. Täydellinen lasi viskin maisteluun

Savu. Täydellinen lasi viskin maisteluun

Kirjoittaja Joukko Osto, 11.09.2020

Savu-lasi on suomalainen muotoiluinnovaatio, joka nostaa viskin tuoksuaromit esille poistaen nautintoa häiritsevän etanolin.

Savu on maailman innovatiivisin viskilasi. Lasin patentoitu muoto ja lasin sisäpinnassa olevat tasot tekevät siitä erityisen. Lasiin on muotoiltu tasoja eli välipohjia, jotka nostavat juoman aromit esiin! Sen muoto on saanut inspiraation suomalaisesta vihdasta. Savu-lasi on viimeistelty VTT:n ja Turun yliopiston avulla.

Tiesitkö, että viski on koostumukseltaan pääosin vettä ja etanolia. Vain alle 1% on tuoksuvia molekyylejä. Etanoli haihtuu helposti ja tämän hajuaistimme vastaanottaa ensimmäisenä ja voimakkaimpana. Kemian kielellä hajureseptorit peittyvät etanolimolekyyleistä eikä muille molekyyleille ole tilaa. Savu-lasin muotoilussa on eliminoitu hajuaistia häiritsevä osa viskin etanolista. Tämä ominaisuus antaa tilaa eri tuoksumolekyylien havaitsemiseen!

Savu-lasi on erinomainen ja uniikki lahjaidea! Nimestään huolimatta Savu-lasi soveltuu kaikille viskityypeille.

Kahden lasin paketteja voit tilata Savu-lasin verkkosivuilta www.savuglass.com/fi/tilaa erikoishintaan koodilla OP2020, jonka voit
kirjoittaa lisätietoja-kenttään. Hinnat toistaiseksi voimassa olevia.


1 paketti              45 € (sis.alv.) + postituskulut
3 pakettia           100 € (sis.alv.)
10 pakettia         300 € (sis.alv.)
50 pakettia       1400 € (sis.alv.)
100 pakettia     2600 € (sis.alv.)