SILUETTIVERSTAS OY – käsintehtyjä leluja ja sisustustuotteita

SILUETTIVERSTAS OY – käsintehtyjä leluja ja sisustustuotteita

Kirjoittaja Joukko Osto, 11.09.2020

Siluettiverstas Oy on Kiuruvedellä vuonna 2014 perustettu yritys, joka valmistaa lapsille puusta kehittäviä leluja sekä sisustustuotteita. Tuotteet valmistetaan käsityönä ekologisesti ja ympäristöystävällisesti.

Leikkiminen on aina lapsen työtä, joten haluamme tarjota siihen sopivia kehittäviä leluja. Lapsi myös rakastaa satumaista ympäristöä, johon meillä on kauniita tuotteita. Suunnittelun takana on lahjakas ”Tyttö maalta”, Hanna. Hän on pienestä tytöstä lähtien seurannut kirvesmiesisänsä monipuolista osaamista sekä ukkinsa kädentaitoja mm. vasujen ja puutöiden parissa. Näin saadun vahvan henkisen perinnön hän on siirtänyt lastemme käyttöön leluissa ja sisustustuotteissa!

Lelumallisto kattaa lapsen leikkimistarpeet rakennuspalikoista puisiin autoihin, joita voi myös personoida lapsen nimellä tai syntymätiedoilla. Tämä on piirre, johon niin monet äidit, isät, isovanhemmat, tädit, sedät ja kummit ovat ihastuneet. Valmistamme lastenhuoneeseen myös eläinhahmoisia valaisimia, kelloja ja muita pientarvikkeita. Meillä on myös kodin muuhun sisustukseen seinäkelloja ja seinävalaisimia. Kaikille tuotteille on yhteistä kaunis materiaali, muoto, väri, käytännöllisyys sekä niistä saatava lämmin elämys vuosikymmeniksi!


Tutustu ja tilaa tuotteitamme!
www.siluettiverstas.fi