Aidot kotimaiset LifeSaver -heijastimet löydät Heijastinkaupasta

Aidot kotimaiset LifeSaver -heijastimet löydät Heijastinkaupasta

Kirjoittaja Joukko Osto, 11.09.2020

Heijastinkaupasta löydät laadukkaita, suomalaiseen makuun suunniteltuja ja Suomessa valmistettuja jalankulkijaheijastimia. 

Olemme kotimainen designheijastimien edelläkävijä Suomessa ja koko maailmassa, jonka heijastimet myös suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Saintex Oyn heijastintehtaassa Helsingissä. Kaikki LifeSaver -heijastimet valmistetaan turvatuotteille asetettujen säädösten mukaisesti (CE ja EN 13356:2001). Valmistus tapahtuu osittain käsityönä, jonka ansiosta heijastin on markkinoilla olevia muita heijastimia jämäkämpi ja huolitellumpi.

Asiakkaamme ovat erityisesti arvostaneet LifeSaver -heijastimiemme laatua ja ulkonäköä. Heijastimemme erottuvat muista markkinoilla olevista heijastimista valmistuksessa käytettyjen materiaaliensa sekä valmistusmenetelmiensä ansiosta.

Heijastinvalikoimamme on suunniteltu vastaamaan vaihteleviin jalankulkijoiden tarpeisiin. Suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu erityisesti meidän suomalaisten mieltymykset. Yrityksemme on tutustumisen arvoinen. Alle 20 hengen porukalla pyöritämme heijastintehdasta Itä-Helsingistä. Tehtaassamme valmistetaan kaikkea muutakin tarpeellista pääasiassa kotimaisten yritysten tarpeisiin. Tehtaamme toiminta on jatkunut jo yli 70 vuotta. Yrityksemme toimintaan voi tutustua verkkosivuillamme www.saintex.fi

LifeSaver -heijastimet on tarkoitettu kaikille liikkujille niin työmatkalaisille, koululaisille kuin vapaa-ajan matkalaisille, jotka haluavat tulla nähdyksi liikenteessä. LifeSaver -heijastin luo näkyvyyttä ja turvaa liikenteeseen. Heijastin on aina positiivinen asia saada ja antaa lahjaksi. Saajalleen heijastin viestii, että välität.

Tarjoamme 20% alennuksen verkkokauppamme www.heijastinkauppa.fi normaalihintaisista heijastimista
koodilla OPJOUKKO20

Tarjous on voimassa Tue yrittäjää -kampanjan alusta 23.9.2020 aina 6.12.2020 asti.