Turvallista ulkoilmaseikkailua Atreenalin Seikkailupuisto Saimaassa

Turvallista ulkoilmaseikkailua Atreenalin Seikkailupuisto Saimaassa

Kirjoittaja Joukko Osto, 28.05.2020

Atreenalin Seikkailupuisto Saimaa Lappeenrannan Rauhassa tarjoaa kiipeilyelämyksiä koko perheelle. Seikkailupuiston metsäalue on kolme hehtaaria, joten riittävät turvavälit on helppo ylläpitää.

Perheen pienimmille (2-vuotiaista lähtien) on Kidsland, jossa enintään 130-senttiset ja 40-kiloiset lapset voivat kiipeillä aikuisen valvomana lähes omatoimisesti. Muille, yli 130-senttisille ensikertalaisille on harjoitusrata, jossa perehdytetään kiipeilyyn ja siinä käytettäviin välineisiin. Alle 18-vuotiailta vaaditaan holhoojan suostumus.

Varsinaisia kiipeilyreittejä on viisi ja kaikkiin niistä kuuluu myös liukuja ja varapoistumisteitä. Discovery- ja Family-reitit sopivat myös lapsille, kunhan alle 13-vuotiaat kiipeilevät yhdessä aikuisen valvojan kanssa. Jo melkoista haastetta tarjoaa Adventure-reitti, joka päättyy huikeaan 14 metrin korkeudesta alkavaan 230 metrin liukuun. Vaikein Sport-reitti vaatii kiipeilijältä sekä taitoa että hyvää kuntoa, ja se onkin saanut erityistä kiitosta haasteellisuudestaan.

OP:n omistaja-asiakkaat saavat kaupan päälle hanskat ja juoman tai jäätelön, myös lahjakortilla.

Varaukset sähköpostilla info@atreenalin.fi tai puhelimitse +358 40 035 4795.

Tutustu seikkailupuistoon paremmin:
atreenalin.fi