Versonan kanssa upeille luontoretkille

Versonan kanssa upeille luontoretkille

Kirjoittaja Joukko Osto, 26.05.2020

Versona tarjoaa pääosin Keski-Suomessa laadukkaita luontoliikunta- ja luontomatkailupalveluita. Yritys hyödyntää sekä omaa kalustoaan ja osaamista, että tarpeen mukaan yhteistyökumppaneiden kalustoa ja palveluita. Versona tarjoaa upeat elämykselliset luontoretket kansallispuistoihimme turvallisesti ja laadukkaasti.

Versonan tuotteet

Valikoimasta löydät seuraavat palvelut:

  • Lähiluontoretket fatbikella n. 2-3 h kestolla mm. Jyväskylässä ja Laukaassa
    (esim. fatbike warm up Varjolasta Laukaan harjumaastoon)
  • Kansallispuistoretket n. 4-5 h kestolla Keski-Suomen kansallispuistoissa mm. Leivonmäki, Isojärvi ja Salamajärvi
    (esim. fatbike-retki Leivonmäen upeilla harjumailla)
  • Useamman päivän täyden palvelun luontomatkat kansallispuistoihin. Majoitus kämppärakennuksissa sis. opastetut ja avustetut retket, kaikki ruoat, aktiviteetit, oppaat x 2, saunat, kalustot ja kuljetukset lähiasemilta alkaen ja tarvittaessa puiston sisällä
    (esim. Jätkän jäljillä ja majavan mailla – monipuolinen luontomatkaseikkailu 4 pv Isojärven kansallispuistossa)

Versonan tapa toimia

Versonan tuotteissa mennään elämys edellä. Olemme tuotteistaneet luontoelämyksemme niin, että asiakkaan on helppo nauttia ja keskittyä olennaiseen, luonnon ja siellä liikkumisen kokemukseen. Palaute sekä yritys- että yksilöasiakkailta on ollut kiitettävää. Monien mielestä retket ovat olleet parhaita, mitä he ovat Suomessa kokeneet.

Versonan palvelut sopivat sekä yrityksille, perheille että yksittäisille henkilöille. Tilaa Versonan palvelu esimerkiksi yllättämään syntymäpäiväsankari tai vie työntekijäsi tai läheisesi hyvin ansaitulle luontominilomalle!

Hyödyntämällä Versonan palveluita saat käyttöösi aina uuden laadukkaan kaluston ja asiantuntevan oppaan, joka tietää reitit ja paikat luonnossa ja mahdollistaa sinulle keskittymisen luontoon.

Tutustu Versonan palveluihin:
www.versona.fi

Tutustu Versonan Johkukauppaan:
johku.com/versona