Virkistysloma Imatran Kylpylässä Saimaan rannalla

Virkistysloma Imatran Kylpylässä Saimaan rannalla

Kirjoittaja Joukko Osto, 07.05.2020

Katkaise arki ja vietä virkistävää lomaa Saimaan rannalla rentoutuen tai lukuisten aktiviteettien parissa. Tai osta loma lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle.

Imatran Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla Ukonniemen alueella, Saimaan rannalla. Alueelta ja kylpylästä löytyvät monipuoliset aktiviteetit ja kaikki onnistuneeseen lomaan tarvittavat palvelut. Imatran Kylpylässä lomailija voi hotellin lisäksi majoittua tasokkaisiin loma-asuntoihin tai omaan villaan, jotka sijaitsevat kävelyetäisyydellä kylpylähotellista.

Imatran Kylpylän sydän on elämyskylpylä Taikametsä, jossa on huikean iso n. 1500 m² allasmaailma ja yhteensä 16 erilaista allasta, vauhdikas 80 metriä pitkä vesiliukumäki sekä kaksi pienempää vesiliukumäkeä. Kylpylän teemana ovat Saimaan luonto sekä sen vedenalainen maailma. Suurista ikkunoista tulvii sisään upeasti luonnonvaloa ja taianomaisen tunnelman täydentävät erilaiset valo- ja ääniefektit sekä sääilmiöt – ukkonen, sade ja sumu. Kylpylä Taikametsän ja kuntosalin vapaa käyttö kuuluu aina majoituksen ja lomien hintaan.

Beauty Spa Wellamon laadukkaat kosmetologipalvelut, hemmottelevat hoidot ja hieronnat, kylvyt sekä turvehoidot tuovat luksusta lomaan. Ravintoloissa voit herkutella runsaista buffet-pöydistä, á la carte -annoksia, street foodia ja kahvilaherkkuja allasbaarin tarjontaa unohtamatta. Kesäisin avataan iso tunnelmallinen terassi upein Saimaa-maisemin.

Imatran Kylpylä Spa Resort on Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja tarjoaa kaiken, mitä rentouttavalta lomalta tarvitsee.

Tutustu Imatran Kylpylän lahjakorttivalikoimaan:
shop.imatrankylpyla.fi