Yksityinen paratiisiloma Villa Cone Beachissa

Yksityinen paratiisiloma Villa Cone Beachissa

Kirjoittaja Joukko Osto, 20.05.2020

Villa Cone Beach Kuhmossa, idyllisen Korpijärven rannalla 90 km itään Kajaanista, tarjoaa sinulle ja perheellesi tai ystävillesi turvallisen luksusloman kaukana kaikista muista. Sosiaalinen etäisyys on meillä puoli kilometriä.

Syvää rauhaa tai vilkasta toimintaa löytyy ympäri vuoden. Talvella meillä on taatusti lunta suksien ja moottorikelkkojen alle. Kesästämme ei puutu mitään, kun vielä karhunkatselun löydämme rajan pinnasta. Omat aktiviteettimme ehdit varaamaan paikan päällä, useimmat juuri silloin ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat, koska ne kaikki odottavat vain sinua.

Tarjoilemme herkullista kotiruokaa uusin vivahtein paikallisuutta suosien. Voit myös tuoda oman kokin, sillä täysin varustellun keittiömme on Michelin chef kelvolliseksi todennut. Alueella liikkuessamme ruokailemme parhaissa ravintoloissa. Viinivalikoimamme on pieni, mutta sitäkin laadukkaampi.

Villa Cone Beach -luksus on kokonaisuus, joka koostuu korkealaatuisista tiloista (286 ), väljyydestä, luonnonkauniista ympäristöstä sekä superjoustavista palveluista ja aktiviteeteista. Yksityistä rantaviivaa riittää käyttöösi 500 metriä ilman rajanaapureita. Järvikin tuntuu kuin se olisi luotu sinulle. Idyllin täydentää hehtaarin laajuinen puutarha-arboretum, jota sanotaan syystäkin paratiisiksi.

Vierasmäärä on enintään kahdeksan, joista maksimissaan kuusi aikuisia (yli 12-vuotiaita). Yhdelle liikuntarajoitteiselle lisävieraalle voimme järjestää alakerrasta viehättävän makuuhuoneen. Toisen kerroksen makuuhuoneissa odottavat DUX-sängyt sinua, kuten Dubain ikonisessa seitsemän tähden Burj Al Arab -hotellissa vain meillä koko Pohjois-Suomessa! Pienemmille sijaamme kaksi lastensänkyä, tai toisen tilalle kyläpuusepän tekemän 100-vuotiaan kätkyen.

Meille mahtuu kaksi muutakin 4-5 hengen ryhmää, tai henkilökuntaasi, Villa Luhta ja Hiisi Rapids ovat laadukkaita loma-asuntoja upeilla paikoilla. Me kaikki sijaitsemme Korpijärven rannalla saman yksityistiemme varrella. Näistä annamme mielellämme lisätarjouksen.

Tule lentäen tai junalla Kajaaniin, tai omalla autolla perille. Ja halutessasi noudamme sinut miltä tahansa kotimaamme ovelta ja kuljetamme sinut lomasi päätteeksi minne vain haluat Suomessa.

Tutustu luksuslomaasi tarkemmin täällä:
www.arcticaestates.com

Puutarhagallerian löydät osoitteesta:
korpijarvenpuutarha.wordpress.com