Kalevala Korun toimitusehdot

Kalevala Korun yhteystiedot ovat seuraavat:

Kalevala Koru Oy (Y-tunnus: 0109579-3)
Hankasuontie 11 A
00390 Helsinki

Puh. 0207 611 230
Sähköposti: verkkokauppa@kalevalakoru.fi


Asiointi verkkokaupassa

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Verkkokaupan sisältö (mukaanlukien piirrokset, kuvat, äänet, filmit, grafiikka ja teksti) on Kalevala Korun omaisuutta ja sitä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Käyttäjällä ei ole oikeutta ladata, muokata, siirtää, välittää, kopioida tai myydä verkkokaupan sisältöä tai osaa siitä ilman Kalevala Korun etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja ladata nämä ehdot henkilökohtaiseen käyttöönsä.  

Toimitusaika

Kalevala Koru käsittelee saapuneet tilaukset kahden (2) työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta. OP Joukko-osto -palvelun kautta tilatut tuotteet toimitetaan seuraavin tavoin: 

  • Nouto Postin pakettiautomaatista. Paketti toimitetaan valittuun Postin pakettiautomaattiin 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja Tilaajalle lähetetään lokeron avauskoodilla varustettu tekstiviesti kun paketti on noudettavissa. Paketin voi noutaa pakettiautomaatista lokeron avauskoodilla valitun automaatin aukioloaikoina.

Kun Kalevala Koru postittaa tilauksen, Tilaaja saa tilauksen yhteydessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen linkin tilauksen kulun seuraamista varten. Lähetykset ovat vakuutettuja.

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy huomattavasti, Kalevala Korun asiakaspalvelu ottaa yhteyttä Tilaajaan tilauksen yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta. Kalevala Koru varaa oikeuden toimittaa samaan aikaan tilatut tuotteet tarvittaessa erikseen.

Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä Kalevala Korun asiakaspalvelu ole ottanut yhteyttä Tilaajaan, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun verkkokauppa@kalevalakoru.fi tai puh. 0207 611 230.

Kalevala Koru pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 30 päivän kuluessa.

Takuu

Kaikilla Kalevala Korun tuotteilla on takuu valmistusvirheiden osalta. Takuu ei koske normaaleja käyttöön ja kulumiseen liittyviä vikoja. Takuu ei myöskään koske vikoja, joiden voidaan katsoa aiheutuneet korujen huolimattomasta hoidosta. Tarkemmat ohjeet korujen hoidosta löydät www.kalevalakoru.fi/korut/hoito.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu. Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä Kalevala Korun asiakaspalveluun sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero. Kalevala Koru palauttaa perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tämä palautusoikeus ei koske niitä tuotteita, jotka on valmistettu tai muutettu tilaajan erityistoivomusten mukaisesti. Palautusoikeus ei myöskään koske sivustolla tilaustuotteiksi merkittyjä tuotteita.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tuote seuraavissa tapauksissa:

(i)tilaus on peruutettu näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Kalevala Korun asiakaspalveluun verkkokauppa@kalevalakoru.fi 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta tai tuote on laitettu palautukseen Kalevala Korun palautusohjeiden mukaisesti 14 päivän sisällä toimituksesta;

(ii)tuote on samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa ja kaikki toimitetut osat ovat mukana paketissa;

(iii)tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa

Tuote tulee palauttaa Kalevala Koruun mahdollisimman pian peruutuksen jälkeen. Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla. Kalevala Koru hyvittää tilaajalle palautuksesta aiheutuneet kulut samalla kun maksaa palautettavan tuotteen hinnan takaisin tilaajalle. Hyvitys tehdään välittömästi sen jälkeen kun palautettu tuote on saapunut Kalevala Koruun ja sen kunto on tarkistettu, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta Kalevala Koruun.

Mikäli tuote on viallinen tai vahingoittunut lähetyksessä, tilaajan tulee ilmoittaa asiasta Kalevala Korun asiakaspalveluun heti kun vika on huomattu. Kalevala Koru pyrkii korvaamaan viallisen tuotteen uudella, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, Kalevala Koru hyvittää tilaajalle maksetun summan pitäen sisällään tuotteen hinnan ja toimituskulut. Hyvitys tehdään sen jälkeen kun vika on todennettu. Tilaajan on suositeltavaa olla yhteydessä Kalevala Korun asiakaspalveluun toivoessaan tarkempia ohjeita asiasta.

Ylivoimainen este

Kalevala Koru ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

Vastuut

Kalevala Koru ei vastaa välillisistä vahingoista elleivät ne aiheudu tahallisesta rikkomuksesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

Sovellettava laki ja mahdolliset riitatilanteet

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomessa, Helsingin käräjäoikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).