Kumppaniksi OP Joukko-osto -palveluun?

Haluatko tarjota yrityksesi tuotteita ja palveluita osuuspankkien liki kahdelle miljoonalle omistaja-asiakkaalle? OP Joukko-osto -palvelu on Pivo Wallet Oy:n omistama kauppapaikka, jossa tehdään vuosittain noin 3-5 kampanjaa eri teemoilla. Yhden kampanjajakson kesto on 1-2 viikkoa. Kampanjoihin otetaan mukaan rajattu määrä yrityksiä, pääsääntöisesti yksi yritys yhdeltä toimialalta.

Mukana olevien yritysten tulee tarjota omistaja-asiakkaille ajankohtaisia tuotteita ja palveluita, joiden lähtöhinta on kilpailukykyinen. Lisäksi, jos ostoja kertyy kampanjan aikana tietty määrä, tuotteesta tulee hyvittää asiakkaalle määrästä kertynyt lisäalennus.

OP Joukko-osto -palvelussa tarjotaan tuotteita ja palveluita, joita omistaja-asiakkaat ovat toivoneet palvelun kautta saavansa. Tällaisia tuotealueita ovat mm. arjen käyttötavarat, tekniset tuotteet, design ja vapaa-aikaan liittyvät tuotteet ja palvelut. Palvelussa ei myydä FMCG-tuotteita.

Kumppaniksi mukaan hakevan yrityksen tulee olla vastuullinen OP Ryhmän arvot jakava toimija.

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, mikäli juuri sinun yritykselläsi olisi kiinnostusta tarjota osuuspankkien omistaja-asiakkaille mielenkiintoisia tuotteita ja palveluita OP Joukko-osto -palvelussa!

Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Pyydämme jatkoon valituilta yrityksiltä lisätietoja tarjotusta kampanjasta ja käynnistämme valittujen kumppaneiden kanssa sopimusneuvottelut.