Kumppaniksi OP Joukko-osto -palveluun?

OP:n yritysasiakas, haluatko markkinoida yrityksesi tuotteita ja palveluita osuuspankkien kahdelle miljoonalle omistaja-asiakkaalle? OP Joukko-osto -palvelu on Pivo Wallet Oy:n omistama kauppapaikka, jossa tehdään vuosittain kolme kampanjaa eri teemoilla. Yhden kampanjajakson kesto on 1-2 viikkoa. 

Vuoden 2020 kaikilla kampanjoilla pyritään tukemaan suomalaisia yrityksiä vaikeassa markkinatilanteessa. Seuraava kampanja käynnistyy 27.5.2020 ja kaksi seuraavaa pidetään syksyllä. Nyt haetaan yrityksiä mukaan kaikkiin vuoden 2020 aikana pidettäviin kampanjoihin.

Joukko-oston kampanjoihin  valitaan yrityksiä kahteen eri kategoriaan:

  • #supportyourlocal tuotteet ja palvelut yrityksiltä, joiden toimintaa omistaja-asiakkaat haastetaan kampanjoissa tukemaan. 
  • joukko-ostettavat tuotteet ja palvelut (kilpailukykyinen lähtöhinta ja mahdollinen joukkohyvitys asiakkaille)

 

OP Joukko-osto -palvelussa markkinoidaan tuotteita ja palveluita, joita omistaja-asiakkaat ovat toivoneet palvelun kautta saavansa. Tällaisia tuotealueita ovat mm. paikalliset elämykset kuten hotelli- ja ravintolapalvelut sekä kotimaan matkailu, tekniset tuotteet, design ja vapaa-aikaan liittyvät tuotteet ja palvelut. Palvelussa ei myydä FMCG-tuotteita (fast moving consumer goods), aseita, teräaseita tai kertakäyttötuotteita.

Kumppaniksi mukaan valittavan yrityksen tulee olla vastuullinen OP Ryhmän arvot jakava toimija sekä OP:n yritysasiakas.

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta ja hae mukaan joukko-ostokampanjoihin vuodelle 2020. Kirjoitathan viestiisi tarkasti, mitä yrityksesi tuotteita tai palveluita haluaisit joukko-ostossa markkinoitavan. Liitä myös viestiin mahdollinen yrityksesi verkkosivujen osoite lisätietoja varten.

Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Pyydämme jatkoon valituilta yrityksiltä lisätietoja tarjotusta kampanjasta ja käynnistämme valittujen kumppaneiden kanssa sopimusneuvottelut.

Pyrimme palaamaan kaikille mukaan hakeneille yrityksille viimeistään kesäkuuhun 2020 mennessä.