OP Joukko-oston maksutavat

OP Joukko-ostossa voit maksaa ostoksesi kolmella eri tavalla

OP Joukko-osto -palvelu on osuuspankkien omistaja-asiakkaille suunnattu verkkokauppa. Maksutapoina toimivat OP:n maksu- ja luottokortit, Pivo mobiilimaksaminen ja maksuaika, sekä OP Osta Laskulla.

Miten hankit OP:n maksu- tai luottokortin?

Valitse sinulle sopivin kortti ja täytä hakemus verkossa. Saat uuden kortin 1-2 viikon kuluessa. Jos haluat vertailla kaikkia OP:n maksu- ja luottokortteja tai nostaa luottorajaa, onnistuu sekin op.fi:ssä.

Lue lisää täältä: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/kortit/


Tutustu myös OP:n erilaisiin lainavaihtoehtoihin

https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/lainat-ja-asunnot/lainat 

Miten saat käyttöösi Pivo mobiilimaksamisen ja Pivon maksuajan?

Pivon mobiilimaksamisen saat käyttöösi lataamalla Pivon applikaation puhelimeesi, ja liittämällä sovellukseen maksukorttisi. Sen jälkeen ostaminen Pivon avulla on verkkokaupassa helppoa.

Näin helposti se käy:

  1. Klikkaile ostokset ostoskoriin verkkokaupassa
  2. Valitse maksutavaksi Pivo

Pivo-maksutavan tunnistat kassalla turkoosista Pivo-logosta.

  1. Avaa Pivo, valitse maksuväline ja hyväksy maksu pyyhkäisemällä

https://pivo.fi/maksut/verkossa/

Pivon kautta voit saada verkossa tehtyihin ostoksiin myös maksuaikaa. Hae Pivon maksuaikaa kätevästi suoraan Pivosta, saat luottopäätöksen heti. Hakemista varten tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen. Lue lisää Pivon maksuajasta täältä: https://pivo.fi/maksut/pivon-maksuaika/

Miten maksat ostosi OP Osta Laskulla?

Osta laskulla on OP:n tarjoama luotettava ja turvallinen maksutapa verkossa ostamiseen. Saat ostoksesta laskun postitse kotiisi, ja vähintään 30 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kerralla tai joustavasti erissä. Oston vähimmäiserä OP Osta Laskulla ostettaessa on 50 euroa. Lue lisää OP Osta Laskusta täältä:
https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot/op-osta-laskulla