Mikä OP Joukko-osto?

Ajatus omistaja-asiakkuudesta muuttuu ja me OP:ssa olemme mukana muuttamassa sitä. Haluamme tarjota sinulle palveluja, joissa voit kokea aidosti hyötyväsi osuuspankin omistaja-asiakkuudesta ja siihen liittyvästä yhteisöllisyydestä. OP Joukko-osto -palvelun kautta omistaja-asiakkaat voivat käyttää hyödykseen omistamaansa osuuskuntaa ja sitä joukkovoimaa, joka suuressa määrässä omistaja-asiakkaita on.

OP Joukko-osto on uusi palvelumme, jonka kautta voit ostaa tunnettujen brändien tuotteita ja palveluja edulliseen omistaja-asiakashintaan. Tuotteilla sekä palveluilla on kilpailukykyinen lähtöhinta ja niistä on mahdollista saada hyvitystä lopullisen ostajien lukumäärän mukaan. Mitä enemmän kiinnostusta tuote tai palvelu kampanjan aikana herättää, sitä suuremman hyvityksen ostaja saa.

OP Joukko-osto -palvelu on rakennettu yhteistyössä omistaja-asiakkaiden kanssa. Palvelussa OP Ryhmään kuuluva Pivo Wallet Oy toimii alustan tarjoajana ja kumppaniyritykset myyvät tuotteita joita omistaja-asiakkaat ovat toivoneet sinne saataville. Sinä voit ehdottaa minkä brändin tuotteita ja palveluita OP Joukko-osto -palveluun haluaisit myytäväksi. Tee ehdotuksesi palvelun etusivulta, kampanjoiden alta tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen joukko-osto@op.fi

Ostaessasi tuotteen OP Joukko-osto -palvelussa toimivalta yritykseltä maksat siitä omistaja-asiakashinnan. Mikäli ostajia on kampanjan edetessä niin paljon, että lisähyvitys toteutuu, saat hyvityssumman tilillesi kampanja-ajan päätyttyä.

OP Joukko-osto -palvelussa julkaistaan uusia kampanjoita noin kolme kertaa vuodessa. Myynnissä olevien tuotteiden kampanja-aika on yleensä yhdestä kahteen viikkoon tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

OP Joukko-osto -palvelu on tarkoitettu osuuspankin omistaja-asiakkaille ja ostokset voit maksaa vain OP:n maksukorteilla ja Pivo mobiilimaksamisella. Mikäli et vielä ole omistaja-asiakkaamme, liity mukaan kasvavaan joukkoomme verkossa!

OP Joukko-osto -palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP ryhmää.